Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Αυτοί είναι οι σύμμαχοί μας; Η γκλομπαλιστική βαρβαρότητα;

Υποτίθεται ότι η Ελλάδα έγινε μέλος σε στρατιωτικές και πολιτικές συμμαχίες, όπως το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση, έτσι ώστε να έχουμε μεγαλύτερη προστασία των αξιών και της δικαιοσύνης για τα οποία ο Ελληνισμός πολεμούσε για χιλιάδες χρόνια, διότι η ισχύς βρίσκεται εν τη ενώσει. 
Κυρίως μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και την ναζιστική βαρβαρότητα υποτίθεται ότι αν βρισκόμαστε με άλλες χώρες στον ίδιο πολιτικό και στρατιωτικό συνασπισμό, θα μπορούμε από κοινού ο ένας να στηρίζει τον άλλον, δηλαδή όλοι για έναν και ένας για όλους. 

Αμ δε! 

 Αν καθίσουμε να σκεφτούμε,  θα δούμε ότι  σχεδόν  με όλους όσους βρισκόμαστε  στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο παρελθόν ήμασταν εχθροί σε διάφορα στρατόπεδα, ενώ συνολικά συμπεριφέρονται ως  εξέλιξη των  βαρβάρων, τους οποίους πολεμούσαμε από την αρχαιότητα, την Ρωμαίικη-Βυζαντινή περίοδο και μετά.  Αν δούμε την πραγματικότητα όπως είναι χωρίς ιδεοληψίες και άλλες ανοησίες ή εξαρτήσεις,  θα δούμε ότι αυτοί οι  υπερεθνικοί οργανισμοί  είναι δομές βαρβαρότητας   στις οποίες έχει παγιδευτεί ο Ελληνισμός.

 Η λύση είναι είτε να τους καθαρίσουμε από τη βαρβαρότητα  που τους έχει κυριεύσει  και να εκπολιτίσουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση (για το ΝΑΤΟ δεν ξέρουμε αν εκπολιτίζεται πια) ή  εμείς να αποδεσμευτούμε για να μην εκβαρβαριστεί ο Ελληνισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια

Παραδικαστικό Αλεξανδρούπολης: Όλα τα μωρά στην πίστα του δημάρχου

            Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για το παραδικαστικό κύκλωμα στην Αλεξανδρούπολη και στην Κέρκυρα, αλλά κυρίως αυτό της Αλεξαν...