Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Η Αγία Σοφία είναι ένας Ορθόδοξος ναός που δέχθηκε εισβολή και λεηλατήθηκε. Για ποια «πολυθρησκευτική ιστορία» μιλά το St.Department;


https://olympia.gr/2020/06/11/agia-sofia-state-department/

Τεράστιο φάουλ στην ετήσια έκθεση του αμερικανικού State Department για τις θρησκευτικές ελευθερίες, η οποία αναφερόμενη στην Τουρκία και την Αγία Σοφιά κάνει λόγο για «πολυθρησκευτική ιστορία»!

Δηλαδή εξισώνουν αυτούς που με πίστη και προσήλωση έχτισαν τον ιερό ναό, τον λειτουργούσαν επί αιώνες, με αυτούς που εισέβαλαν σαν τα κτήνη, κατέσφαξαν όλον τον τοπικό πληθυσμό, μαζί και τους ιερείς, και έκαναν πλιάτσικο στον ναό αφού τον κατέστρεψαν.

Μάλιστα, η αμερικανική έκθεση υποστηρίζει ακόμα ότι «ανώτεροι κυβερνητικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ συνέχισαν να εκφράζουν δημόσια και ιδιωτικά σε Τούρκους αξιωματούχους την οπτική τους» και ««τόνισαν τη σημασία του ζητήματος με κυβερνητικούς αξιωματούχους (της Τουρκίας) και τόνισαν ότι η Αγία Σοφία είναι ένα σύμβολο ειρηνικής συνύπαρξης, ουσιαστικού διαλόγου και σεβασμού μεταξύ των θρησκειών». Τρίχες κατσαρές δηλαδή.

Ντροπή και αίσχος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια

Παραδικαστικό Αλεξανδρούπολης: Όλα τα μωρά στην πίστα του δημάρχου

            Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για το παραδικαστικό κύκλωμα στην Αλεξανδρούπολη και στην Κέρκυρα, αλλά κυρίως αυτό της Αλεξαν...