Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Τους εμπιστεύεστε;

Όλη αυτή η ιστορία με τον κορονοϊό, αλλά και πριν με τα Μνημόνια, έθεσε το ουσιαστικότερο θέμα δηλαδή αν εμπιστευόμαστε αυτούς που είναι στην κυβέρνηση, είτε είναι Νέα Δημοκρατία είτε ΣΥΡΙΖΑ είτε ΠΑΣΟΚ κλπ. 
Και φυσικά η απάντηση είναι ένα βροντερό ΟΧΙ. 
Τώρα για τον κορονοϊό υπάρχει περίπτωση να εμπιστευτείς το Μητσοτακέικο και αυτό το συνονθύλευμα που έχει στην κυβέρνηση; Ξεχνάμε τις κωλοτούμπες του Σαμαρά και του τότε υπουργού Μητσοτάκη και Άδωνη; 
Αυτοί κατέστρεψαν τελειωτικά το σύστημα υγείας.
Ξεχνάμε τις κωλοτούμπες του Τσίπρα ή των άλλων ΠΑΣΟΚων και των Συριζαίων; Ή μήπως των παιδιών του ΛΑΟΥ που μας έλεγαν ότι δεν έχουν ψηφίσει το Μνημόνιο παρά μόνο το πρώτο άρθρο που έλεγε να πάρουμε λεφτά, ενώ όλο το μνημόνιο ήταν ΕΝΑ άρθρο, το πρώτο; Το δεύτερο και το τρίτο ήταν μόνο μισή σελίδα.
Πείτε μας ρε μάγκες γιατί να τους εμπιστευτούμε τώρα δηλαδή; Το θέμα και με τον κορονοϊό δεν είναι αν έχουν κάνει απάτες και αν έχουν πει ψέματα, αλλά πόσες απάτες έκαναν, πόσα ψέμματα είπαν και για να εξυπηρετήσουν ποιά συμφέροντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια

Παραδικαστικό Αλεξανδρούπολης: Όλα τα μωρά στην πίστα του δημάρχου

            Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για το παραδικαστικό κύκλωμα στην Αλεξανδρούπολη και στην Κέρκυρα, αλλά κυρίως αυτό της Αλεξαν...